Het weekend van 26/27/28 april kleurt rood in Deinze, Elsegem, Damme en Antwerpen.

29-04-2019 17:07

Niet minder dan 26 leden kwamen opnieuw in actie tijdens het voorbije weekend. Marathons, halve marathons, 10 miles en kortere wedstrijden: allemaal kwamen ze aan bod.

Geert Van Praet en Piet Lissens openden de dans op vrijdag tijdens de Lenteloop van Deinze. Ze eindigden respectievelijk 9de en 14de op 61 deelnemers.

Peter Ghyselinck en Simon Weyhaeghe liepen de grootste afstand in Antwerpen. Voor Simon werd het zijn vuurdoop op de lange afstand. Hij deed het voortreffelijk met een tijd van 4u03'. De meer ervaren Peter Ghyselinck klokte af op een schitterende 3u24'.

Op de halve marathon kwamen Tonny Roose, Rudy D'haene, Tonny Staelens, Philip Decraene en Bart Laevens aan de start en deden het meer dan voorttreffelijk tijdens de vijfkerkenloop.

In Damme - Brugge - Damme kwam Piet Lissens aan de start. Hij liep er met 1u34' sterke tijd.

Zondag was het de beurt aan de 10 miles lopers in Antwerpen. Rik Callens, Eddy Desmet, Pattrick Amez, Nathalie Clauwaert, Nick Decordier, Martin Meirlaen, Tony Dierick, Natascha Wolfcarius, Linda Bauwens en Celestine Wielfaert verdedigden de kleuren van de Red Runners en haalden allen goede tijden.

Tenslotte liepen Pascal Meirlaen, Dirk Himpe, Liesbeth Vankeirsbilck, Geert Vandewalle, Katrien Vandererven en Andre Missiaen de 7,2 km in Elsegem. Zij brachten het er ook allen goed vanaf !!

Alle uitslagen kun je hier terugvinden.

Proficiat aan alle leden !!