Laatste nieuwtjes

Zoals elk jaar gingen we met een aantal van onze leden op loopweekend. Dit jaar werd gekozen voor Etten-Leur in Nederland. Er was voor elk wat wils, 5km, 10km, halve marathon en de marathon. onze leden genoten van de wedstrijd en misschien nog meer van de andere momenten.

Onze clubuitstap naar Maastricht viel in het water (de Maas wellicht). Maar daar zijn we dan met een leuk alternatief: het wordt de Van Oers Marathon in Etten-Leur in het weekend van 28 en 29 oktober. Alle wedstrijden vinden plaats op zondag (5km, 10km, halve en hele marathon), zie ook: https://www.marathonbrabant.nl/.
We vonden een leuk hotel...

Zomeractie

19-04-2023

De zomeractie tvv van de clubkas. Dit ter voorbereiding van de eerste BBQ, het begin van de congé, en allez om toch iets in huis te hebben hé.
Kistje Special: 9 ORVAL en 3 St.Bernardus Triple (incl 2 glazen): 50€Kistje Folie: 14 streekbieren (incl 1 glas): 50€Wijnpakket Rood/Rosé/Wit (6 flessen in karton per soort): 50€Cava Amaya (6...

Op zondag 30 april lopen we of wandelen we met JCW de Dentergemse Bloesemroutes. Afstanden zijn 6,5km lopen of wandelen en 12,5km lopen. Afspraak aan de Sporthal MarkegemBrouwerijstraat 21 , 8720 Dentergem. Wel graag vooraf inschrijven via deze link.

Ontbijtjogging - verbroedering met JCZulte: zondag 16 april om 8.30u. in Sportkafee, Jeugdcentrum. (inschrijvingen afgelopen) Vijfkerkenloop zaterdag 22 april om 13.30u. afspraak in de tent op het Domein de Ghellinck. Zelf inschrijven op https://www.vijfkerkenloop.be/. Dwars door Desselgem, zaterdag 6 mei. De club betaalt het inschrijvingsgeld....

Dit weekend stonden een aantal leden aan de start van de halve marathon van Gent. De weersomstandigheden waren zeker niet ideaal, maar de prestaties waren daarom niet minder!

Strava

28-03-2023

Vanaf nu kan je een overzicht zien van de wekelijkse strava-activiteiten van onze leden die op het platform zitten. Ook de totalen/hoogtemeters/aftanden worden zo bijgehouden. Let op: Dit is zeker niet verplicht en dient enkel als leuke extra voor wie wil.

De inhoud van de wekelijkse intervaltrainingen komen vanaf vandaag niet meer op de startpagina van de site. Je kan deze altijd raadplegen via het menu: Over ons => Trainingen. De eerst volgende trainingen komen automatisch op de site. Als de training (datum) gepasseerd is zal deze ook verdwijnen van de site.

Joggingclub Waregem