Laatste nieuwtjes

Wie zich wil inschrijven voor de ontbijtjogging van zondag 18 februari kan dit via onderstaande link. Dit jaar trekken we naar Ooigem voor een wandeling of een loop. Aansluitend gevolgd met een heerlijk en welverdiend ontbijt. 10 euro voor de leden, 20 euro voor niet leden.

Zin om te starten met lopen? Laat je begeleiden door ervaren lopers van JCW. Een start to run tot 5km. Voor de reeds begonnen loper die wil opbouwen tot 10km, wij doen dit ook! Interesse? Klik op de foto voor meer info.

Fier als een gieter zijn we om onze kersverse clubkampioenen te mogen voorstellen: meer zelfs, het is een koppel! Nathalie Clauwaert en Tom Vanhoutte. Meer nog: het is een echt JCW-koppel. Kan het romantischer? Elkaar leren kennen op de trainingen van JCW en klets, boem, pats, vuurwerk! (Het kan ook iets rustiger geweest zijn, soit). En dan nog als...

Na het drinken van de Cava en een treffelijke receptie moet er natuurlijk ook nog gegeten worden. En dit jaar trekken we daarvoor naar Restaurant Ter Torre op 't Gaverke. We worden verwacht omstreeks 12.15 uur.

2024 zit er op. En dus ook het JCW-clubkampioenschap.. Bij de vrouwen gaat de overwinning naar Nathalie Clauwaert . Gevolgd door Nelly en Inge. Proficiat Nathalie!!

In een echt winters tafereel stonden onze Red Runners aan de start van de jaarlijkse Kerstloop in de Biest. Het werd een editie die we nog lang zullen herinneren. Sneeuw, koude, maar ook veel enthousiasme. Respect voor onze lopers die de koude trotseerden. Foto's kan je terugvinden in de fotogalerij, Voor de definitieve uitslagen is het wachten tot...

Het is zaak om in de winter zuinig om te gaan met alle beschikbare brandstof in je lichaam. Van elk brokje energie dat je verbrandt is maar een kwart bestemd voor spierarbeid. De overige driekwart wordt omgezet in warmte en een deel daarvan verdwijnt zomaar via je huid.

Joggingclub Waregem