Nieuws uit de bestuurskamer

01-05-2023
  • Onze clubuitstap naar Maastricht viel in het water (de Maas wellicht). Maar daar zijn we dan met een leuk alternatief: het wordt de Van Oers Marathon in Etten-Leur in het weekend van 28 en 29 oktober. Alle wedstrijden vinden plaats op zondag (5km, 10km, halve en hele marathon), zie ook: https://www.marathonbrabant.nl/.
    We vonden een leuk hotel onmiddellijk aan de start (!!!), maar om hiervan gebruik te kunnen maken moeten we zo spoedig mogelijk reserveren. Daarom vragen wij jullie om snel in te tekenen tegen zondag 7 mei ten laatste. Dit doe je via dit formulier.!
  • Komende zondag gaan we van de bloesems genieten in Dentergem. Wie wil kan nog altijd afkomen om 8.30u op de parking van de sporthal van Dentergem (Markegem). Maar nog beter is dat je een seintje geeft als je komt via dit formuliertje.
  • Vrijwilligers gezocht voor de St.Bernardusloop op zaterdag 10 juni, laat het hier weten aub. Vergeet ook niet om publiciteit te maken bij al je vrienden, je familie, collega's...
  • Op zaterdag 13 mei gaan we naar Laat'em lopen. Info en inschrijvingen via: https://www.latemseloopclub.be/laatem-lopen/. Voorstel om te carpoolen: afspraak parking Expo om 13u.
  • Op zondag 4 juni gaan we verbroederen met onze Grijslookse vrienden (5 of 10 km lopen op vlak parcours, er kan ook 6km gewandeld worden). Inschrijven graag via dit formulier.
Joggingclub Waregem