Het jaarlijks nieuwjaar etentje (In the Green te Waregem) was een leuk en gezellig samenzijn. Een 60 tal leden en partners zetten het jaar goed in! Er werd gelachen en gedronken, alweer een reden om komende week naar de joggingspiste af te zakken ;-)

3 van onze leden stonden aan de start van de 33ste Fintro Nieuwjaarscorrida in Lombardsijde. De eerste wedstrijden van 2023 zijn bij deze officieel van start gegaan.

Een nieuw jaar! Een nieuwe dag, nieuwe start en een nieuwe jij. Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen. Laat het verleden los en breng nieuwe herinneringen binnen.

Na een onderbreking van een aantal jaar was het tijd voor de 9de editie van de Sylvesterjogging te Wielsbeke. Een aantal van onze leden tekende present voor de Kerstloop.

Na de laatste manche van het clubkampioenschap in de Kerstloop op de Biest te Waregem was de uitslag definitief. Natasha en Patrick Veys kunnen zich vanaf nu clubkampioen 2022 noemen. Ze worden in de bloemetjes gezet op onze nieuwjaarsreceptie op donderdag 5 januari.

Met JCW liepen we een zeer geslaagde city-trail in Ieper. Met 12 van onze club kleurden we Ieper een beetje rood. Alweer een geslaagd en bovenal origineel evenement van vzw De Zeven. We kijken al uit naar hopelijk een volgende editie.

Onder een lekker herfstig zondagzonnetje verzamelden we met een goede 50 JCW'ers voor een klassieker, de ontbijtjogging. Tom en Nathalie tekenden de parcours uit voor een gezapige, gezellige loop van 5 of 10 km. Wandelen kon uiteraard ook. Heidi van de Treffer zorgde alweer voor een heel lekker en uitgebreid afsluitend ontbijt.

Joggingclub Waregem