Laatste nieuwtjes

Wat een heerlijk ontbijt op onze speciale Valentijns editie. Deze keer op verplaatsing in Ooigem, maar daarom niet minder gezellig. Na een leuke/deugddoende wandeling of loop konden we de voetjes onder tafel schuiven en genieten van een welverdiend ontbijt. Als extra kregen we een leuk valentijnscadeatje. Dank aan Nathalie en Tom voor het...

Wie zich wil inschrijven voor de ontbijtjogging van zondag 18 februari kan dit via onderstaande link. Dit jaar trekken we naar Ooigem voor een wandeling of een loop. Aansluitend gevolgd met een heerlijk en welverdiend ontbijt. 10 euro voor de leden, 20 euro voor niet leden.

Zin om te starten met lopen? Laat je begeleiden door ervaren lopers van JCW. Een start to run tot 5km. Voor de reeds begonnen loper die wil opbouwen tot 10km, wij doen dit ook! Interesse? Klik op de foto voor meer info.

Fier als een gieter zijn we om onze kersverse clubkampioenen te mogen voorstellen: meer zelfs, het is een koppel! Nathalie Clauwaert en Tom Vanhoutte. Meer nog: het is een echt JCW-koppel. Kan het romantischer? Elkaar leren kennen op de trainingen van JCW en klets, boem, pats, vuurwerk! (Het kan ook iets rustiger geweest zijn, soit). En dan nog als...

Na het drinken van de Cava en een treffelijke receptie moet er natuurlijk ook nog gegeten worden. En dit jaar trekken we daarvoor naar Restaurant Ter Torre op 't Gaverke. We worden verwacht omstreeks 12.15 uur.

2024 zit er op. En dus ook het JCW-clubkampioenschap.. Bij de vrouwen gaat de overwinning naar Nathalie Clauwaert . Gevolgd door Nelly en Inge. Proficiat Nathalie!!

Joggingclub Waregem