Over ons

Joggingclub Waregem bestaat reeds sinds 1988 en organiseerde in de loop der jaren tal van activiteiten. Wij zijn een groep recreatieve joggers die samen op donderdagavond om 18u30 een oefensessie houden op de Waregemse joggingpiste in de Zuiderlaan. Iedereen is welkom, van beginnende tot geoefende jogger en jogster. Wij lopen 2 ronden samen op een traag tempo waarna iedereen naar eigen dunken verder loopt. Heb dus geen schrik om samen met ons eens te proberen.

Op dinsdagavond is er vrije training. Op woensdagavond kunnen de leden vrijblijvend terecht vanaf 18u30 op de atletiekpiste. Er wordt vanaf 18u opgewarmd op de joggingpiste.

De club wordt geleid door het dagelijks bestuur dat is samengesteld uit de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en drie bestuursleden.

Het bestuur komt maandelijks samen. Een paar keer per jaar is er een algemene vergadering.

Ieder jaar wordt een activiteitenkalender samengesteld.

Zo staan er onder meer een aantal wedstrijden en ontbijtjoggings op het programma. Ook vindt er één maal per jaar een nieuwjaarsfeest plaats.

Zin om eens te proberen kom gerust af naar de uitbreiding op donderdag om 18u30 en spreek ons aan. Je kunt ons herkennen aan onze flashy uitrusting. Wil je echter onmiddellijk lid worden, schrijf je dan in via dit formulier en stort 30€ op BE18 1030 7387 4965 op naam van JCW Waregem, Hoogmolenwegel, 28 8790 Waregem met vermelding van je naam en geboortedatum. In veel gevallen kun je dit bedrag terug krijgen via je ziekenfonds. Onze secretaris bezorgt je na betaling de nodige formulieren.

Om deel te nemen aan wedstrijden waarvan het inschrijvingsgeld betaald wordt door de club moet er gelopen worden in de clubkledij en moet je minstens 6 maanden lid zijn van de club. De prijzen van de kledij vind je onder de rubriek kledij.

Wil je enkel bijkomende inlichtingen stuur ons dan een mailtje.

contact